Με τη δική σας δύναμη συνεχίζουμε μαζί για ακόμη πιο ισχυρή Παιονία. Στην πράξη.

Με τη δική σας δύναμη συνεχίζουμε μαζί για ακόμη πιο ισχυρή Παιονία. Στην πράξη.

Εργαστήκαμε για μία Παιονία Ισχυρή!
Στοχεύσαμε σε έναν Δήμο αυτοδύναμο.
Αναδείξαμε την Παιονία της Γνώσης και του Πολιτισμού.
Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μικρά και μεγάλα έργα.
Διεκδικούμε την Παιονία που κερδίζει με τη σύμπραξη των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας.
Μία Παιονία όπως την ονειρευόμαστε!
Με τη δική σας δύναμη συνεχίζουμε μαζί για ακόμη πιο ισχυρή Παιονία. Στην πράξη.
Περιοδείες και ομιλίες υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη σε Ευζώνους και Μικρόδασος

Περιοδείες και ομιλίες υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη σε Ευζώνους και Μικρόδασος

Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών επαφών του με τους δημότες ο Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή», Χρήστος Γκουντενούδης πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Μαΐου επίσκεψη στους Ευζώνους και το Μικρόδασος.
Από τους Ευζώνους, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «Δεν αρκεί απλά η συντήρηση του δρόμου ή η στρώση του με νέο ασφαλτοτάπητα. Απαιτείται η επέκταση και η ανακατασκευή του δρόμου σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με διαχωριστική νησίδα, η τοποθέτηση φωτισμού και γενικότερα κάθε εργασία που θα καταστήσει ασφαλή τον δρόμο για διέλευση».
Στην κατεύθυνση αυτή και όσον αφορά τα διόδια, επεσήμανε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατέθεσε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την λειτουργία των διοδίων, ενώπιον του ΣΤΕ. Μίλησε ακόμη για την ανάγκη αλλαγής πολιτικής σε κεντρικό επίπεδο προκειμένου να μην σβήσουν τα χωριά που φυλάττουν Θερμοπύλες και εξήρε τη στάση των κατοίκων στο πρωτοφανές φαινόμενο του προσφυγικού και μεταναστευτικού που αντιμετώπισε η Παιονία.
Στο Μικρόδασος ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και στενούς του συνεργάτες, τους οποίους και παρουσίασε, αναφέρθηκε τόσο στην αγροτική οδοποιία όσο και στις προσπάθειες του Δήμου για την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης και της αλλαγής, όπου απαιτείται, του αμίαντου, ενώ ενημέρωσε για την λειτουργία του χημείου της ΔΕΥΑΠ που ελέγχει με μετρήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα την ποιότητα του νερού.
Στον οικισμό του Μικροδάσους μάλιστα τοποθετήθηκαν πρόσφατα και ταχυδρομικές γραμματοθυρίδες δημιουργώντας έτσι καλύτερες συνθήκες για την ομαλή διεκπεραίωση της αλληλογραφίας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των δημοτών σε κάθε σημείο του δήμου.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλες τις εκδηλώσεις η θερμή ανταπόκριση των δημοτών και η ζωηρή συμμετοχή τους σε διάλογο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας μετά το πέρας των ομιλιών.
Χωρίς να παραβλέψει την καθημερινότητα ο κ. Γκουντενούδης τόνισε ότι παρά τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, ο Δήμος εργάζεται για την καλύτερη εικόνα των οικισμών, τόσο σε καθαριότητα όσο και σε ηλεκτροφωτισμό, καλώντας τους κατοίκους να προστατεύουν τις δημόσιες υποδομές.
Τέλος, ο Δήμαρχος προέτρεψε τα Τοπικά Συμβούλια να προκαλούν Γενικές Συνελεύσεις των κατοίκων των οικισμών, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον Καλλικράτη, ώστε να συζητούνται με τρόπο δημοκρατικό και διαλογικό τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου ο υπ. Δήμαρχος Παιονίας θα επισκεφθεί το Καμποχώρι, το Βαλτοτόπι και τα Ρύζια ενώ θα παραστεί και στο αυγοτσούγκρισμα του Συλλόγου Ποντίων “Οι Ακρίτες”.