Από την Τούμπα της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου την περιοδεία του στα χωριά του Δήμου Παιονίας ο Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης. Ένα κατεξοχήν αγροτικό χωριό που τον στήριξε στα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα και αυτό ο Δήμαρχος δεν το ξεχνά και το επανέλαβε κατά την επίσκεψη του συνομιλώντας με τους κατοίκους. Το θετικό κλίμα που εισέπραξε επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί με τους ανθρώπους της Τούμπας.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, παρουσίασε το έργο που έχει υλοποιηθεί αλλά και το έργο που έχει σχεδιαστεί να υλοποιηθεί στο προσεχές διάστημα ενώ ανέπτυξε με σαφήνεια την αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού του για την ερχόμενη τετραετία στο Δήμο Παιονίας.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μια διαρκής προσπάθεια σε πολλούς τομείς, με πολλές δυσκολίες και ότι τα λάθη τους κάνουν καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Τούμπα και πάλι θα του εμπιστευθεί τη Διοίκηση του Δήμου για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!