Η ομαδα μασ

01

Πλούταρχος Ελευθεριάδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

Με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Ο τόπος μας έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και κοινωνική αποδοχή. Ένας δυναμικός άνθρωπος, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης, προστίθεται στο δημοτικό μας συνδυασμό με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!
Γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί μόνιμα στην Αξιούπολη, από όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένος με την Μπασάκου Πετρούλα με την οποία αποκτήσαν 2 κοριτσάκια. Το επάγγελμά του είναι Αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων. Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπανδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τα τελευταία 2 χρόνια εκλέγχθηκε Πρόεδρος στην Επιτροπή Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Αστυνομικών θεμάτων στην ίδια Ομοσπονδία. Επίσης, στο παρελθόν διετέλεσε επί τριετία Πρόεδρος στην Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς. Επιπλέον, είναι εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αξιούπολης. Ασχολείται με τη διαιτησία καλαθοσφαίρισης και τυγχάνει διαιτητής της Α1 εθνικής κατηγορίας. Από το 2008 είναι Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Κιλκίς.

02

Σοφία Τατσιούδη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη γυναικεία παρουσία με ανήσυχο και συλλογικό πνεύμα, η Σοφία Τατσιούδη – Αφεντούλη, συντάσσεται με τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη και θα δώσει τη μάχη για μία Παιονία Ισχυρή.

Η Σοφία οραματίζεται ένα Δήμο μέσα από τον οποίο θα διεκδικήσει με ήθος και αξιοπρέπεια την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στοιχεία που την διακρίνουν ως άνθρωπο στην τοπική Κοινωνία. Η επίλυση των προβλημάτων περνούν μέσα από συστηματική προσπάθεια και συνεργασία, με διάθεση και πάθος για δουλειά.

Γεννημένη στο Πολύκαστρο με καταγωγή και από την Αξιούπολη. Παντρεμένη με τον Κώστα Αφεντούλη, κάτοικο Τούμπας του Δ. Παιονίας και μητέρα δύο παιδιών.

Ενεργή εδώ και μια δεκαετία στα Κτηματομεσιτικά, διατηρεί γραφείο Διαχείρισης Οικοδομών και Κοινοχρήστων, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 50 στο Πολύκαστρο. Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια της National Association of Relators USA, μέλος της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων Ελλάδος (ΕΠΠΑ) και μέλος της Ένωσης Μεσιτών Θεσσαλονίκης.

Ασχολείται δυναμικά με τη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού, από τη θέση της Προέδρου του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου εδώ και 7 χρόνια. Στα πλαίσια της καλλιέργειας εθελοντικού πνεύματος μέσω των δράσεων του Συλλόγου, συμβάλλει στην ενθάρρυνση για συμμετοχή εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Όραμα Ελπίδας της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

03

Βασίλης Τάσιος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Με ενθουσιασμό, νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για την Παιονία και την Γουμένισσα έρχεται να προστεθεί στο δημοτικό συνδυασμό του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη ο Βασίλης Τάσιος.

Είναι ένας νέος άνδρας 32 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Σερρών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing του Πανεπιστημίου Μάντσεστερ. Εργάστηκε σ’ αυτό ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και πληροφοριών του Τμήματος, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας μεγάλων εταιριών. Παράλληλα έγινε μέλος της εταιρίας Marketing-seb solutions «Uprise» αναλαμβάνοντας το τμήμα του Digital & Social Media Marketing (SEM, SEO, SMM). Έχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα και στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στις τεχνικές κοινωνικής δικτύωσης. Θα συνδράμει με τις γνώσεις και τις δυνάμεις του για να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά! Σήμερα εργάζεται στην εταιρία Euroagro ΑΕ. Μεγάλωσε στην Γουμένισσα, στην οποία διαμένει και είναι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει μία κόρη.

Ο Βασίλης θα δώσει το θετικό του στίγμα για έναν εξωστρεφή Δήμο, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!

04

Ηλίας Κιτσικίδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Στην πρώτη γραμμή της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνει δυναμικά ο Ηλίας Κιτσικίδης με την «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη.
Νέος, μαχητικός και αγωνιστής, ο Ηλίας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο για να συνεχιστεί η προσπάθεια ανάπτυξης και θετικών προοπτικών του Δήμου.
Γεννημένος το 1978 στο Κιλκίς, από τον Σωκράτη και την Δέσποινα, ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στα Σχολεία του Πευκοδάσους και του Πολυκάστρου. Ασχολείται με τη γεωργία, ενώ από το 2017 έως σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Παιονίας. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Πευκοδάσους. Παντρεμένος με δύο παιδιά, ζει με την οικογένειά του στο Πολύκαστρο. Με τον Ηλία Κιτσικίδη δυναμώνει η Παιονία, για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή!

05

Ελένη Γρομπανοπούλου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

Η Ελένη Γρομπανουπούλου με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη

Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ υποδέχεται στις τάξεις του την Ελένη Γρομπανοπούλου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται οι Πόλεις μας και τα χωριά μας για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή! Με πίστη στις αρχές και αξίες μας, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του τόπου και στον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, η Ελένη Γρομπανοπούλου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης.
Οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως την Ελένη που ίδρυσε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας «Μέγας Αλέξανδρος», αλλά και από το Φανό που διετέλεσε Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου για αρκετά χρόνια. Με το Δήμο Παιονίας την συνδέει μια μακρόχρονη σχέση αγάπης για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Έχει αποδείξει πως ο εθελοντισμός σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία μπορούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της εξάλλου, αφορούν το πολιτιστικό κεφάλαιο και την εκπαίδευση γενικότερα. Είναι Καθηγήτρια Δημιουργικής Γραφής, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Δημιουργικής Γραφής στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Διαβατών στο οποίο λειτουργεί Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τοπικούς φορείς του δήμου Παιονίας και είναι ανοιχτή για κάθε νέα πρόκληση που έχει ως στόχο την τοπική ανάπτυξη σε πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. 
Αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τον Χρήστο Γκουντενούδη μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα
ευθύνης, γιατί πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

06

Ευάγγελος Καπετάνης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την Παιονία Ισχυρή και ο Βαγγέλης Καπετάνης

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το συνδυασμό της εμπειρίας με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες. Η ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας με νέους ανθρώπους γεμάτους πάθος και θετική διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καπετάνη από την Γουμένισσα.

Ο Βαγγέλης Καπετάνης συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση με καθοριστικό κριτήριο στην απόφαση καθόδου του το ήθος και την δυναμική προσωπικότητα του Χρήστου Γκουντενούδη.

Γέννημα – θρέμμα της Γουμένισσας, στην οποία διαμένει με τη σύζυγο του Μαρία Γιάντση από τη Γρίβα, εισήχθη στην Σχολή της Αστυνομίας το 2000 και το 2016 προήχθη στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Το 2002, παράλληλα με την εκπαίδευσή του, εισήχθη και στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στα Α.Τ. Ομόνοιας, στην Κρατική Ασφάλεια Αττικής, στο Α.Τ. Ευζώνων και σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ως αθλητής αλλά και από διοικητική θέση ευθύνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο ΑΟΚ Γουμένισσας για δύο χρόνια, στον οποίο συνεχίζει να προσφέρει από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. Ασχολείται επίσης με τις αγροτικές δραστηριότητες από το 2012 και συγκεκριμένα με την καλλιέργεια αμπελιού και κερασιού.

Ο Βαγγέλης προσθέτει τις δικές του δυνάμεις, καταθέτοντας με αισιοδοξία τις δικές του ιδέες και προτάσεις, για να κάνει την Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, στην πράξη!

07

Χρήστος Κασικτσής

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρωπού

Και ο Χρήστος Κασικτσής με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Στον ευλογημένο τόπο της Παιονίας, με τις πλούσιες σοδειές και τις ποικίλες καλλιέργειες, οι αγρότες μας επιζητούν την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφ;άλειας, έχοντας λόγο στα δρώμενα τόπου. Τη φωνή αυτή ενισχύει η υποψηφιότητα του Χρήστου Κασικτσή από την Τούμπα, που κατέρχεται με την Παιονία Ισχυρή στην Δ.Ε. Ευρωπού.

Ο μαχητικός Χρήστος εμπιστεύεται την αξιοσύνη του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη και ενισχύει με την παρουσία του την αυτοδιοικητική προσπάθεια για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!

Γεννήθηκε στην Τούμπα το 1962, όπου και κατοικεί μόνιμα, και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Γουμένισσας.

Ασχολείται με γεωργικές επιχειρήσεις και έχει δύο παιδιά, τον Διαμαντή και τη Σταυρίνα, οι οποίοι είναι φοιτητές. Έχει ασχοληθεί επίσης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό διατελώντας Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Παίων Τούμπας» επί πολλά έτη. Πιστεύει βαθιά στις δυνατότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γι’ αυτό δηλώνει ενεργά παρών!

08

Ελένη Δούμου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Η Ελένη Δούμου συνεχίζει με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Μια γυναίκα του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Μια υποψηφιότητα μέσα από την κοινωνία των πολιτών που κατάφερε στη μέχρι τούδε πορεία της στα κοινωνικά δρώμενα να μετουσιώσει την χρήσιμη εμπειρία της από το χώρο του εθελοντισμού και του πολιτισμού σε προσφορά προς τους συνδημότες της μέσα από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η Ελένη Δούμου, απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής Α.Π.Θ., ένα πνεύμα ανήσυχο, με μεράκι, ανιδιοτέλεια και φρέσκες ιδέες, απέδειξε την ευαισθησία της στους τομείς του εθελοντισμού και της πολιτιστικής ανάδειξης της περιοχής μας.

Εκφράζει την νέα γενιά η οποία ήρθε η ώρα να αποδείξει με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο τις ικανότητες στη διαχείριση των κοινών και την τοπική ανάπτυξη και κατ’ επέκταση την αναστροφή της τάσης φυγής νέων από τον τόπο μας προς το εξωτερικό.
Ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Παιονίας, κατάφερε να προωθήσει την ιδέα της αναβάθμισης των πολιτιστικών εκδηλώσεων όλου του δήμου μας και επίσης συμμετείχε ενεργά στην θεσμοποίηση της εορτής «Κάστανο, Κρασί, Τυρί στη Γρίβα» ως διήμερης πλέον εορτής με μαζικότατη συμμετοχή κόσμου και εκθετών.
Ως αντιδήμαρχος Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, με χωρικές αρμοδιότητες Δ.Ε. Γουμένισσας δούλεψε σκληρά για την ανάδειξη της ιστορικής έδρας του Δήμου Παιονίας ως την κορωνίδα του παραγωγικού, πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής.

Η εργατικότητα, η αφοσίωση και η επιμονή της Ελένης Δούμου την καθιστά μια ισχυρή αυτοδιοικητική παρουσία για μια «Παιονία Ισχυρή» στην πράξη με Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη.

09

Κική Χαμουρούδη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Και η Κική Χαμουρούδη με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, που μόνο μια γυναίκα μπορεί να κρύβει, η Κική Χαμουρούδη συμμετέχει στη μεγάλη αυτοδιοικητική προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη, για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!

Η Κική πιστεύει τόσο στον ενεργό ρόλο των πολιτών στα κοινά, όσο και στην αξία του εθελοντισμού. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι κάθε προσπάθεια υπό το πρίσμα της συνεργασίας και της συλλογικότητας, οδηγεί σε αποτελέσματα χρήσιμα και οφέλιμα. Με αγάπη και μέριμνα για τα Σχολεία του τόπου μας, εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται αόκνως, με κέφι και θετική διάθεση, μέσα από του Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο 2ο Παιδικό Σταθμό Πολυκάστρου, στο 3ο Νηπιαγωγείο, και από το 2016 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ως Πρόεδρος.

Με καταγωγή από το Πολύκαστρο, στο οποίο ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και έτοιμη να προσφέρει με την θετική της παρουσία, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Πολυκάστρου.

10

Αντώνης Ζώρας

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Ο Αντώνης Ζώρας (Τσολιάς) συνεχίζει με την Παιονία Ισχυρή

Ο καταξιωμένος μουσικός Αντώνης Ζώρας, γνωστός και ως «Τσολιάς», συνεχίζει την συνεργασία του με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, για έναν Δήμο ισχυρό και εξωστρεφή!

Δημοτικός Σύμβουλος από τον Φεβρουάριο του 2019 και μεγαλωμένος στην Γουμένισσα της παράδοσης και του πολιτισμού, ο Αντώνης Ζώρας εμπιστεύεται τον Χρήστο Γκουντενούδη και συνυπογράφει τις αξίες που υπηρετεί και το όραμά του για μία Παιονία ισχυρή. Απλός, εργατικός και φιλότιμος, πιστεύει στη συνεργασία και την ομαδικότητα για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων δημοτών και στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια για την ανάδειξη του Δήμου Παιονίας.

Γεννήθηκε το 1971 στη Γουμένισσα, είναι παντρεμένος με την Αναστασία Ασαρτζή και είναι πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν. Έχει προσφέρει μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Γουμένισσας και έχει υποστηρίξει διοικητικά το ιστορικό Αθλητικό Σωματείο «Πάϊκο». Εργάζεται ως καθηγητής παραδοσιακού κλαρίνου στο Δημοτικό Ωδείο Πολυκάστρου και στα Κ.Δ.Α.Π., ενώ είναι παρουσιαστής και γενικός επιμελητής της παραδοσιακής τηλεοπτικής εκπομπής «Γλεντήστε με τον Τσολιά» στο Europe1 τα τελευταία 4 χρόνια. Θα είναι εκ νέου υποψήφιος στη Δ.Ε. Γουμένισσας.

11

Λάζαρος Ευθυμιάδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Ο Λάζαρος Ευθυμιάδης συνεχίζει δυναμικά με την Παιονία Ισχυρή

«Θέλουμε, μπορούμε και το αποδείξαμε»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Ήμουν ένας από αυτούς που το 2014 ζήτησα την εμπιστοσύνη σας και απλόχερα μου την παρείχατε, αναδεικνύοντας με πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με την “Παιονία Ισχυρή” και τον Δήμαρχο μας Χρήστο Γκουντενούδη.
Συμπληρώνονται περίπου 5 χρόνια σκληρής και συστηματικής δουλειάς, με επίκεντρο τον δημότη και τα προβλήματά του, 5 χρόνια δύσκολα μα και δημιουργικά, που πετύχαμε πολλά και δρομολογήσαμε αρκετά για να πάρουν τον δρόμο τους.
Εργάστηκα από τη θέση του Αντιδημάρχου με ψυχή, με πάθος και ζήλο για να δώσουμε στο Δήμο μας την πρωταγωνιστική θέση που του αξίζει και στο δημότη ενεργό ρόλο συμμετοχής και συλλειτουργίας στις δημόσιες υποθέσεις.
Επιλέγω να πάμε μπροστά, να προσπεράσουμε παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις που δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στην τοπική μας κοινωνία. Επιλέγω να πορευθούμε πιο γοργά και πιο αποφασιστικά στο δρόμο για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014.
Επιλέγω ξανά και δυνατά τον Χρήστο Γκουντενούδη και ενώνω τις δυνάμεις μου με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να εγγυηθούμε στον τόπο και στο δημότη ένα καλύτερο αύριο. Με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με συνέπεια. Για μια Παιονία με σφρίγος και ανάπτυξη, για μια Παιονία Ισχυρή.

Λάζαρος Ευθυμιάδης
Αντιδήμαρχος Παιονίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

12

Παναγιώτης Σωτηριάδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολη

Και ο Παναγιώτης Σωτηριάδης με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη

Η Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης πάει μπροστά και έχει δυνατή φωνή! Στο δημοτικό συνδυασμό “Παιονία Ισχυρή’’ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη συντάσσεται και ο Παναγιώτης Σωτηριάδης.
Γέννημα – θρέμμα της Γοργόπης, στην οποία ζει με την οικογένειά του, διατηρεί συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στο Καμποχώρι και έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του τόπου του, υπηρετώντας τον από διάφορες θέσεις. Ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον παλιό Δήμο Αξιούπολης (2006-2010) ενώ ενεργοποιήθηκε και στα αθλητικά ως Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Γοργόπης.
Αγωνιστής και μαχητικός, συμμετέχει με θετική διάθεση στην αυτοδιοικητική προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη, για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, χωρίς πολλά λόγια αλλά στην πράξη!

13

Αθανάσιος Τραχανίδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Και ο Σάκης Τραχανίδης συμπορεύεται με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Με τον Δήμαρχο Παιονίας και τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» συντάσσεται και ο Σάκης Τραχανίδης.
Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γουμένισσας και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης, αποφάσισε πριν από 5 χρόνια να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του και εξελέγη Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας.
Η αθεράπευτη αγάπη του για τον ιστορικό οικισμό της Γουμένισσας που άλλωστε αποτελεί και την ιστορική έδρα του Δήμου Παιονίας, τον ώθησε να αφιερώσει όλη του την θετική ενέργεια και τον παραγωγικό του αυθορμητισμό στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και για την προώθηση λύσεων για την ανάπτυξη της περιοχής στη φιλοσοφία της αειφόρου ανάπτυξης.
Παντρεμένος από το 1994 με την επιχειρηματία και ιδιωτική υπάλληλο Σοφία Κετσετζίδου, είναι περήφανος πατέρας δύο παιδιών, του Χάρη 22 ετών ο οποίος αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και εργάζεται στο Λονδίνο και του Γιώργου 15 ετών μαθητή της πρώτης του Λυκείου Γουμένισσας ο οποίος είναι αθλητής και παράλληλα εκπαιδεύεται στο χώρο της εστίασης ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση.

Η πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση του Σάκη Τραχανίδη στο χώρο της επιχειρηματικότητας, εκτείνεται από την ενασχόληση του με την εκπροσώπηση των συναδέλφων του στους οικείους φορείς ως Πρόεδρος των εμποροεπαγγελματιών Γουμένισσας και εκπρόσωπος στην ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέχρι την Προεδρία του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς αλλά και ως εκπρόσωπος για θέματα μαζικής εστίασης στο Επιμελητήριο Αθηνών.
Επίσης, διετέλεσε αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Πάικο» Γουμένισσας και μέλος της επιτροπής επίλυσης διοικητικών διαφορών του ΙΚΑ Αξιούπολης για τρία χρόνια, ως εκπρόσωπος των εργοδοτών.
Από το 2014 μέχρι το 2016, συμμετείχε ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, στη διαδικασία υλοποίησης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εργαστηρίου Διεπιστημονικής Συνεργασίας: «Αποκατάσταση και Επανάχρηση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων», με αντικείμενα ενδιαφέροντος το Βιομηχανικό Κτίριο της Μεταξοβιομηχανίας «ΧΡΥΣΑΛΙΣ», την κεντρική πλατεία Γουμένισσας και τέσσερις παραδοσιακές κατοικίες.
Το 2018 συμμετείχε στο 8ο Συνέδριο του Παγκόσμιου Τουρισμού που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, πετυχαίνοντας την ένταξη του μεταξουργείου «ΧΡΥΣΑΛΙΣ» στους παγκόσμιους Δρόμους του Μεταξιού.
Η πληθωρική παρουσία του Σάκη Τραχανίδη στο συνδυασμό «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», μετουσιώνει τον αυθορμητισμό σε δράση και την εμπειρία με την φρεσκάδα της ενεργητικότητας σε παραγωγή έργου για ένα δήμο πρωταγωνιστή, με Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη και συμμέτοχο τον δημότη.

14

Ευθυμία Καφετζή

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρώπου

Και η Ευθυμία Καφετζή μαζί για μια Παιονία Ισχυρή!

Μεγαλώνει η αυτοδιοικητική οικογένεια της Παιονίας Ισχυρής με την προσθήκη της Ευθυμίας Καφετζή.

Η αγάπη της για τον Ευρωπό την οδήγησε να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έτσι από το 2012 την υπηρετεί ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευρωπού.

Νέα, δραστήρια και γεμάτη όρεξη για δουλειά, η Ευθυμία Καφετζή αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη να συμμετέχει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, για να διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά της στον τόπο και τους συνδημότες της, κάνοντας την Παιονία ακόμα πιο ισχυρή.

Γεννήθηκε στον Ευρωπό το 1973 και είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Λάμπρου (Αστυνομικός). Είναι μητέρα δύο παιδιών, της 24χρονης Φωτεινής (Πτυχιούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Κρήτης) και του 21χρονου Αντώνη (Φοιτητής ΤΕΙ Κοζάνης στο Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων).

15

Ιωάννης Παπαδόπουλος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Συνεχίζουμε δυναμικά με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για μια ΠΑΙΟΝΙΑ ισχυρή!

O Παπαδόπουλος Ιωάννης, εκπαιδευτικός, 60 ετών, κατάγεται από τη Μεταμόρφωση του Νομού Κιλκίς, ωστόσο τα τελευταία 40 χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Πολύκαστρο. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας το 1980 . Είναι παντρεμένος με την επίσης εκπαιδευτικό Γούλα Μαρία, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Ουρανία, (απόφοιτος Πολυτεχνείου) και την Γεωργία (απόφοιτος Φυσικού- Βιώσιμη Ανάπτυξη).

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινά δεκαετίες πριν, όταν ως φοιτητής, εκλέγεται Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Έχει διατελέσει επί 14 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ». Διετέλεσε μέλος της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, την οποία υπηρέτησε για (9) συναπτά χρόνια. Από το 2003 είναι Μέλος του Δ.Σ της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. To 2013 από το Υπουργείο Παιδείας πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτικός ποντιακής διαλέκτου ,ενώ παράλληλα δίδαξε την Ποντιακή διάλεκτο σε τμήμα εκμάθησης της ποντιακής διαλέκτου του Δήμου Παιονίας.

Το 2007 οι συνδημότες μας τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο του τότε ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο.

Στην αυτοδιοικητική περίοδο που διανύουμε, είναι εκλεγμένος από όλες τις παρατάξεις Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας, για δύο συνεχόμενες θητείες.

Υπέρμαχος του τόπου του, ο Ιωάννης δίνει προτεραιότητα στον συνάνθρωπο και αναζητά διαρκώς λύσεις για το κοινό καλό. «Οφείλουμε να γίνουμε η αλλαγή, για έναν καλύτερο μέλλον, τόσο για τους Νέους μας, όσο και για τον Τόπο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά. Πιστεύει στη νίκη του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ_ΙΣΧΥΡΗ του Χρήστου Γκουντενούδη, μια νίκη άξια, αληθινή, βασισμένη στην εμπιστοσύνη του λαού. 
Θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στη ΔΕ Πολυκάστρου.

16

Κώστας Μεμετζής

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρωπού

Ο Κώστας Μεμετζής συνεχίζει με τον Χρήστο Γκουντενούδη για ακόμη πιο ισχυρή Παιονία!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας Κώστας Μεμετζής, γνωστός για τη μεγάλη του διαδρομή στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εμπειρία και σημαντική προσφορά στον τόπο μας, θα δώσει εκ νέου τον καλό αγώνα με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, με την υποψηφιότητά του στην Δ.Ε. Ευρωπού.

Αγαπά τον τόπο του και τους συμπολίτες του και βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους σε κάθε στιγμή, με λύσεις στα προβλήματά τους και με θετικό πρόσημο στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και την ανάπτυξη του Δήμου Παιονίας.

Από 22 χρονών συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την εκλογή του στην κοινότητα Ευρωπού, το 1988, και έχοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του μετράει 12 χρόνια θητείας στο Δημοτικό Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ευρωπού, το οποίο υπηρέτησε και ως Πρόεδρος για 6 χρόνια και μία θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας. Άσκησε επιτυχώς τα καθήκοντα του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας, Φωτισμού, Ανακύκλωσης και Πρασίνου ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνος Μεταναστευτικού του Δήμου (από το 2015) και Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρωπού. Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ και του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Χρήσιμος, αποτελεσματικός και εργατικός ο Κώστας Μεμετζής, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, συνεχίζει την συνεργασία του με τον Χρήστο Γκουντενούδη, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα, για να κάνει την Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, με την διαβεβαίωση ότι θα είναι συνέχεια κοντά στους συμπολίτες του, γιατί οι ίδιοι του δίνουν αυτή τη δύναμη.

17

Ευθύμιος Τσιτενίδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρώπου

Και ο Ευθύμης Τσιτενίδης συνεχίζει με τον Χρήστο Γκουντενούδη!

Ο τόπος της Παιονίας δεν έχει να φοβάται τίποτα έχοντας νέους ανθρώπους μπροστά. Ο Ευθύμης Τσιτενίδης, Δημοτικός Σύμβουλος από τον Ευρωπό, αποδέχεται την πρόκληση για έναν Δήμο ισχυρότερο, καταθέτοντας ιδέες, προτάσεις και ενέργειες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση του τόπου. Όραμά του ένα Δημος δυνατός, πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής, με κατεύθυνση στην ανάδειξη της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ευρωπού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας και ως Δημοτικός Σύμβουλος μετέχει στο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας. Είναι επίσης ταμίας της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος από το 2015 μέχρι σήμερα.

18

Αιμίλιος Δεβετζόπουλος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Αιμίλιος Δεβετζόπουλος:”Συνεχίζουμε δημιουργικά με τον Χρήστο Γκουντενούδη”

Αγαπητοί Συνδημότες,

Πριν από 5 περίπου χρόνια, μου κάνατε την ιδιαίτερη τιμή να εμπιστευθείτε το πρόσωπό μου, ώστε να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, του τόπου που ζούμε και αγαπάμε, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Εργάστηκα συστηματικά και προσπάθησα σκληρά να δώσω λύση στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα αλλά και να δημιουργήσω τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας σε όλες τις θέσεις ευθύνης που μου εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος μας κ. Γκουντενούδης, όπως το Νομικό Πρόσωπο Υγείας – Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσα στην καλύτερη οργάνωση για την άρτια λειτουργία των Παιδικών μας Σταθμών καθώς και των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Δεν ισχυρίζομαι ότι τα λύσαμε όλα αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι εργάστηκα με γνώμονα το κοινό καλό και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών της Παιονίας.

Συνεχίζουμε την όμορφη μα συνάμα και δημιουργική προσπάθεια μας με μπροστάτη τον Δήμαρχο μας Χρήστο Γκουντενούδη, ο οποίος έχει μετατρέψει την προσπάθεια σε επιτυχία, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο Ισχυρή για όλους!

Αιμίλιος Δεβετζόπουλος

Πρόεδρος ΝΠΔΔ Υγείας – Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

19

Αθηνά Τσιρίκα - Δροσαλάκη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Η Αθηνά Τσιρίκα – Δροσαλάκη με την Παιονία Ισχυρή

Μία υποψηφιότητα από το χώρο του εθελοντισμού, των τεχνών και του πολιτισμού.
Μια πραγματική λειτουργός της δημόσιας εκπαίδευσης και μια θεράπαινα των εικαστικών τεχνών και της λογοτεχνίας.
Η Αθηνά Τσιρίκα-Δροσαλάκη γεννήθηκε στην Κατερίνη και ζει και εργάζεται στο Κιλκίς ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και εικαστικός . 
Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και Εικαστικά στην Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.
Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην Ποντοηράκλεια , το Χωρύγι, το Βαφειοχώρι και τώρα υπηρετεί στο 7ο δημοτικό σχολείο του Κιλκίς.
Έζησε στο Βαφειοχώρι της Παιονίας για 15 χρόνια – όσο εργαζόταν ως εκπαιδευτικός -διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού και έτσι αγάπησε τον τόπο αυτό ως δεύτερη πατρίδα της.
Είναι παντρεμένη με τον Μάκη Δροσαλάκη, και έχουν δύο παιδιά, τον Τάσο και τον Γιώργο.
Επί 4 συναπτά έτη διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών και ορίσθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την κεντρική διοίκηση του στην Αθήνα ως Ταμίας στο Περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, όπου και ανέπτυξε πλούσια εθελοντική δράση και συνεργασία με πολλούς συλλόγους της περιοχής μας.
Ως εικαστικός, η κ. Αθηνά Τσιρίκα έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές , σε μουσεία ,σε Δήμους και σε πολιτιστικά κέντρα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Συμμετέχει από το 2017 ως τώρα, στη MILAN BIENNAL OF ART2017, 2018 και 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας στο πλαίσιο της INTERNATIONAL KONTEMPORARY ART.
Έχει επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Μπιενάλε της Φλωρεντίας και αυτή τη στιγμή εκθέτει τα έργα της σε Ελλάδα, Βιέννη και Αμερική.
Σαν λογοτέχνιδα, η Αθηνά γράφει παιδικά παραμύθια, διηγήματα και ποιήματα τα οποία έχουν εκδοθεί σε λογοτεχνικά Περιοδικά, στη Νέα Σκέψη και σε εφημερίδες αποσπώντας βραβεία και επαίνους από πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης και διηγημάτων.
Έχουν εκδοθεί 12 βιβλία της και έχει συμμετοχές σε ανθολόγια ποίησης και παραμυθιών.
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας την πολυσχιδή και πολυεπίπεδη προσφορά της στο χώρο των τεχνών και των γραμμάτων, την τοποθέτησε ως Πρόεδρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια η Αθηνά όταν της ζητούν να περιγράψει το έργο της, «ζωγραφίζω παραμύθια με λέξεις και χρώμα και γράφω ποίηση με στίχους βγαλμένους από τα μαργαριτάρια του ωκεανού».
Φέτος, η Αθηνά βραβεύτηκε στην εκδήλωση «Έργων Διάκρισις» 2019 του Δήμου Παιονίας για την εθελοντική της προσφορά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου.
Η παρουσία της κ. Αθηνάς Τσιρίκα-Δροσαλάκη ενδυναμώνει το συνδυασμό «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» και προσδίδει την απαραίτητη δημιουργική «αύρα» στο αυτοδιοικητικό εγχείρημα του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Πολυκάστρου, για μια ακόμη πιο Ισχυρή Παιονία, στην πράξη!

20

Νίκος Πετρίδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Και ο Νίκος Πετρίδης με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Η Παιονία γίνεται ισχυρότερη με την δυναμική παρουσία του Νίκου Πετρίδη στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο πλευρό του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη. Γεννήθηκε το 1983 στο Κιλκίς και κατοικεί μόνιμα στον Άσπρο. Ασκεί το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα και όραμά του είναι ένας Δήμος ισχυρός και αποτελεσματικός, με σεβασμό προς το δημότη, έχοντας ψηλά τη διαφάνεια.
Ο Νίκος ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου του και πιστεύει πολύ στον εθελοντισμό και την συνεργασία. Κατά την τελευταία οκταετία διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου, Αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής ομάδας Άσπρου και Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανατολικής Ρωμυλίας. 
Το έργο του είναι γνωστό και αναγνωρισμένο στα κοινά του τόπου, με τη σημαντική εκδήλωση το «Καρναβάλι» του Άσπρου, να αποτελεί έναν κορυφαίο θεσμό του Δήμου μας. Ένας αληθινός μαχητής, έντιμος και ειλικρινής απέναντι στο συνάνθρωπο, συμμετέχει δυναμικά στο δημοτικό συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή».

21

Χρυσοβαλάντης Τσάγκας

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Ο Χρυσοβαλάντης Τσάγκας με την Παιονία Ισχυρή

Ο Χρυσοβαλάντης Τσάγκας, με καταγωγή από τα όμορφα Λιβάδια του ορεινού μας Πάικου, συμπαρατάσσεται με τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη και θα είναι υποψήφιος με το δημοτικό συνδυασμό “Παιονία Ισχυρή” στα Λιβάδια.
Άνθρωπος της αγροτικής παραγωγής, με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, ο Χρυσοβαλάντης συμβάλει με την ενεργό συμμετοχή του στον σχεδιασμό για την ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας σε γερές βάσεις και στην προώθηση της αγροτικής οικονομίας, μιας και η Παιονία έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Υπέρμαχος της συνεργασίας και της συλλογικής προσπάθειας, με διάθεση για δουλειά, ενώνει τις δυνάμεις του στον κοινό στόχο, να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!

22

Λευτέρης Γαρόπουλος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

Ο Λευτέρης Γαρόπουλος συνεχίζει για μια Παιονία Ισχυρή

Ο Λευτέρης Γαρόπουλος από την Γοργόπη, συνεχίζει με πάθος και ζήλο να στηρίζει τη μεγάλη αυτοδιοικητική προσπάθεια, για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, με Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη.
Άνθρωπος με δυναμισμό και όνειρα για τον τόπο του, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 2014 με την “Παιονία Ισχυρή” και αγωνίστηκε για έναν Δήμο πρωταγωνιστή. Είναι Αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Αξιούπολης, ασκώντας τα καθήκοντά του υποδειγματικά, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στα προβλήματα των δημοτών και στην συνεργασία των τοπικών φορέρων.
Είναι με παντρεμένος με την Φωτεινή Μανωλοπούλου και πατέρας δύο παιδιών. Υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσίας Γουμένισσας και μένει μόνιμα στην Γοργόπη.
Θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης.

23

Δημήτρης Μπαβέλης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Ο Δημήτρης Μπαβέλης συνεχίζει με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Με αφετηρία το Βαφειοχώρι, και μόνιμη κατοικία το Πολύκαστρο ο Δημήτρης Μπαβέλης, έχει σπουδές ως Τεχνολόγος Γεωπόνος ενώ είναι και πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος. Ασχολήθηκε από νωρίς με τον τομέα των ασφαλειών, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις δραστηριοποιούμενος σε Πολύκαστρο, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη διατηρώντας ισάριθμα γραφεία.

Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Τσαμπάζη, δασκάλα, και έχουν μια κόρη την Αλεξάνδρα.

Αποτέλεσε για πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός σε έναν από τους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Πολυκάστρου, έχοντας συγχρόνως την ευθύνη σύνταξης της τοπικής εφημερίδας «Νέα του Πολυκάστρου» και στη συνέχεια της εφημερίδας «ο Δημότης του Πολυκάστρου». Υπήρξε μέλος της διοίκησης του αθλητικού σωματείου «Ολυμπιάς ΄96» κατά τη σύστασή του. Ασχολήθηκε ενεργά επί χρόνια με τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πολυκάστρου και Περιχώρων, από τις θέσεις του γραμματέα και του προέδρου, ενώ υπήρξε ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, τη διετία 2000-2002. Υπήρξε, επίσης, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και παρακολούθησε σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Μπαβέλης εκλέγεται, για πρώτη φορά το 2014, δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» και δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη. Αναλαμβάνει ως Πρόεδρος τη διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. Με όραμα, με αρχές, με συνέπεια, ειλικρίνεια αλλά και σεβασμό στον συνδημότη, προχωρεί σε μια σειρά ενεργειώνεξορθολογισμού του κόστους των δράσεων της Επιχείρησης. Σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά παρεμβάσεων που αλλάζουν την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων, του κολυμβητηρίου του Δήμου αλλά και των πολιτιστικών χώρων ευθύνης του, παραμένοντας κοντά στα προβλήματα και δίνοντας λύση σ’ αυτά, με έντονο αίσθημα δικαίου.

Αναβαθμίζει τη λειτουργία του Ωδείου εξυγιαίνοντάςτο, δημιουργεί ένα επιπλέον δημοτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, λειτουργεί το κολυμβητήριο με όλο και αυξανόμενο αριθμό παιδιών και εσόδων, καθιερώνει τις χορωδιακές συναντήσεις, όπως και το φεστιβάλ φιλαρμονικών με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ως εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού βάζει τη σφραγίδα του σε μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Σταθερός στις αξίες αλλά και στις επιλογές του, με υπομονή και επιμονή, καθώς επίσης και με μεγάλη διάθεση προσφοράς, στηρίζει την προσπάθεια του Χρήστου Γκουντενούδη για τον Δήμο του αύριο, για μια Παιονία Ισχυρή.

24

Γιώργος Παμποράκης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Και ο Γιώργος Παμποράκης με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την “Παιονία Ισχυρή”

Την δυναμική του σταθερή συμμετοχή στη μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου προσφέρει ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Παμποράκης με τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.
Ο Γεώργιος Παμποράκης είναι κάτοικος Πολυκάστρου και ασχολείται με την γεωργία. Είναι σύζυγος της Αρχοντούλας Μηνοβγίδου και υπερήφανος πατέρας δύο παιδιών, της Δήμητρας Χαμουρούδη και του Φώτη Παμποράκη.
Εργατικός και δραστήριος, ασχολήθηκε και εξακολουθεί να ασχολείται με σημαντικά και ευαίσθητα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Φωτισμού – Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του πρώην Δήμου Πολυκάστρου (2007-2010) και από τον Μάρτιο του 2017 έως και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Φωτισμού – Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Καθαριότητας & Ανακύκλωσης καθώς και του υπευθύνου της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιονίας.
Τα χρόνια ενασχόλησής του με τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και η εμπειρία που αποκόμισε ως Αντιδήμαρχος, αποτελούν τον κύριο οδηγό του για τις επιλογές του, με γνώμονα το καλό του τόπου μας, του Δήμου Παιονίας. Συμπορεύεται με τον Χρήστο Γκουντενούδη, τον οποίο εμπιστεύεται και τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δ.Ε. Πολυκάστρου.

25

Άγγελος Αναστασιάδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Και ο Άγγελος Αναστασιάδης για μια Παιονία Ισχυρή

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Στη μεγάλη αυτοδιοικητική προσπάθεια που ξεκίνησε με τον Χρήστο Γκουντενούδη το 2014, συνεχίζει να συμμετέχει ο Άγγελος Αναστασιάδης από το Αξιοχώρι.
Σεμνός, εργατικός, συνεπής και μεθοδικός ο Άγγελος είναι γνωστός για την μεγάλη αγάπη και την σημαντική προσφορά στον τόπο του, έχοντας δώσει θετικά δείγματα γραφής. 
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Πολυκάστρου και Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, με την ίδρυση Ωδείου να καταγράφεται στο ενεργητικό του.
Δραστήριος και επιμελής σε ότι καταπιάνεται, στηρίζει τον εθελοντισμό και πρόσφερε τις υπηρεσίες του τόσο στην Ομάδα του Αξιοχωρίου, στην Εκκλησία του χωριού, όσο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο, στον οποίο είναι Πρόεδρος μέχρι σήμερα. Ζει με την οικογένεια του στο Αξιοχώρι και είναι ελέυθερος επαγγελματίας. 
Με την σημαντική παρουσία του στα κοινά, ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Πολυκάστρου και σίγουρα η Παιονία γίνεται ακόμη πιο Ισχυρή!

26

Βίκτωρ Παπαδόπουλος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Και ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος με την Παιονία Ισχυρή

Με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες η Παιονία γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και δεν έχει να φοβάται τίποτα στο μέλλον. Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός μεγαλώνει με την συμμετοχή του Βίκτωρα Παπαδόπουλου από το Πολύκαστρο.

Ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της καφεστίασης και του λιανικού εμπορίου( άνθη -φυτά), είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστίκης του ΑΤΕΙ Καβάλας. Εκεί διετελέσε εκπρόσωπος φοιτητών και σπουδαστών).

Πρόσφερε από τη θέση του γεν.γραμματέα στο Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «Οι Ακρίτες», στον οποίο διετέλεσε και προέδρος της νεολαίας του.
Ήταν αντιπροεδρος της ΑΕ Πολυκάστρου επι σειρά ετών και τώρα κατέχει τη θέση του Γεν. Γραμματέα.
Κατοικεί στη γενέτειρα του, το Πολύκαστρο, με την σύζυγό του Ελισάβετ Τσιόντση, με καταγωγή απο την Γουμένισσα.
Εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη και ασπάζεται το όραμά του να γίνει η Παιονία Ισχυρή, με ισχυρά κέντρα και ζωντανά χωριά. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Πολυκάστρου.

27

Δήμητρα Γαρδάνη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Και η Δήμητρα Γαρδάνη με την Παιονία Ισχυρή

Η δημοτική παράταξη “Παιονία Ισχυρή” μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και στέλνει παντού το μήνυμα της ανανέωσης της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας, με νέους ανθρώπους, επιτυχημένους στην κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή, που επιθυμούν να εισφέρουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του και να κάνουν την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!
Η Δήμητρα Γαρδάνη, γεννημένη στην Γοργόπη Παιονίας με καταγωγή από τα Ρύζια, δυναμική γυναίκα με κοινωνική ευαισθησία, εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα και μητέρα δύο παιδιών, ενδυναμώνει το δημοτικό συνδυασμό του Χρήστου Γκουντενούδη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πολυκάστρου 
Με αγάπη για τον συνάνθρωπο, πιστεύει στην ιδέα του εθελοντισμού και έχει δραστηριοποιηθεί έντονα σε θέματα πολιτισμού και παιδεία. Με την δράση της και τις προτάσεις της προσθέτει στην αυτοδιοικητική κίνηση του Δημάρχου για έναν Δήμο πρωταγωνιστή με αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή.

28

Θεόδωρος Απουσίδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Ο Θόδωρος Απουσίδης σταθερή αξία στην “Παιονία Ισχυρή”

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός άνδρας, ο Δρ. Θεόδωρος Απουσίδης, συνεχίζει δυναμικά στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη, για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας του Δήμου Παιονίας, εργατικός, μεθοδικός και συνεπής, συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για έναν ισχυρό Δήμο, με αναπτυξιακή προοπτική και ελπίδα στο μέλλον.
Γεννήθηκε στο Μικρό Δάσος της Παιονίας το 1954 από τον Μένανδρο και την Όλγα. Φοίτησε στο δημοτικό σχολείο στο Πολύκαστρο και αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο της Αξιούπολης το 1972, με βαθμό λίαν καλώς. Την περίοδο αυτή ήταν μέλος του χορευτικού και του θεατρικού τμήματος του συλλόγου ποντίων “ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ” του όποιου συνεχίζει να είναι μέλος.
Με υποτροφία του ιδρύματος Φριντριχ Ναουμαν, σπούδασε χημεία στο πανεπιστήμιο του Ντορτμουντ της Γερμανίας, του όποιου το 1984 ανακηρύχτηκε διδάκτορας των θετικών επιστήμων με βαθμό άριστα. 
Διατέλεσε πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών του ίδιου Πανεπιστημίου, και κατόπιν όλων των φοιτητών.
Μετά από κλήση του πολιτειακού πανεπιστήμιου της Νέας Υόρκης ( SUNY) εργάστηκε ως ειδικός ερευνητής και απέκτησε τον μεταδιδακτορικό τίτλο, (Post Doctoral) στην έδρα της οργανομεταλλικής χημείας. 
Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά της χημείας στην Γερμανία και στις ΗΠΑ, όπου εργάστηκε και σε διάφορες χημικές βιομηχανίες. Από το 1989 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Πολύκαστρο.
Είναι κάτοχος της παγκόσμιας πατέντας, που αφορά την κινητή οικολογική τουαλέτα BIOWC, καθώς επίσης και τον τρόπο μετατροπής μιας χημικής Τουαλέτας σε οικολογική.
Διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα αντιδήμαρχος έργων του Δήμου. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Πολυκάστρου.

29

Ραχήλ Συμεωνίδου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

Και η Ραχήλ Συμεωνίδου για μία Ισχυρή Παιονία

Η Ραχήλ Συμεωνίδου, μια νέα και δυναμική γυναίκα από την Αξιούπολη, προστίθεται στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια “Παιονία Ισχυρή” του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη.
Έχοντας μοιάσει στον παππού της, στον Χαράλαμπο Συμεωνίδη που υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνέβαλλε στα μέγιστα στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, η Ραχήλ συμμετέχει και να αφιερώνει στα “κοινά” μεγάλο μέρος από τον ελεύθερό της χρόνο.
Οι γονείς της Γεώργιος Συμεωνίδης και Μαρία το γένος Νίρλα, μεγάλωσαν με αγάπη τόσο την ίδια όσο και τον αδελφό της Χαράλαμπο, και τους έμαθαν να σέβονται τους ανθρώπους, να αγωνίζονται για το κοινό καλό, να αγαπούν την παράδοση και να μην ξεχνάνε τις ρίζες τους, Ποντιακές και Βλάχικες.
Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως χορεύτρια σε ποντιακό και βλάχικο παραδοσιακό σύλλογο και ως ενήλικη υπήρξε χοροδιδάσκαλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποντιακού Συλλόγου Αξιούπολης “ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ”. Διετέλεσε για 6 χρόνια Γενική Γραμματέας και για 2 χρόνια Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και παραμένει μέχρι σήμερα ενεργό μέλος του.
Είναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Αθανασιάδη και μητέρα 2 αγοριών ηλικίας 2,5 και 5 ετών. Ως μητέρα μικρών παιδιών βοηθά τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων γιατί θεωρεί πως ο καθένας πρέπει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο όπου και όπως μπορεί.
Η αγάπη της για το περιβάλλον την οδήγησε στο ΑΤΕΙ Καρδίτσας “Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος” απ ́ όπου αποφοίτησε το 2006 και στο ΙΕΚ Σερρών ως “Ειδικός Δασικής Προστασίας”, απ ́ όπου αποφοίτησε το 2012.
Ήταν εθελόντρια πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καρδίτσας και αργότερα της Γουμένισσας. Παρακολούθησε επίσης αρκετά σεμινάρια όπως “Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Προώθησης Προϊόντων και Υπηρεσιών Μάρκετινγκ”, “Παραγωγή και προώθηση Καινοτομικών Προϊόντων Πιστοποιημένης Ποιότητας”, “Εκπαίδευση Αγροτών για την Ανάληψη Δράσεων στο Δευτερογενή και τον Τριτογενή Τομέα της Oικονομίας”, Παρακολούθηση πρώτων βοηθειών “ΚΑΡΠΑ” από το Ερυθρό Σταυρό, κ.α.
Εργάζεται στο Δασαρχείο Γουμένισσας.
Η Ραχήλ Συμεωνίδου, δραστήρια, φιλομαθής, με διάθεση να προσφέρει στην κοινωνία, πιστεύει πως όλοι μαζί, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας και θα είναι υποψήφια στην Δ.Ε. Αξιούπολης.

30

Άννα Καραγιαννίδου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Με την Άννα Καραγιαννίδου για την μία Παιονία Ισχυρή

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός καλωσορίζει την Άννα Καραγιαννίδου, μία δυναμική γυναίκα με καταγωγή από την Αξιούπολη και κατοικεί μόνιμα στο Πολυκάστρο, στοχεύει σε μία Παιονία ακόμα πιο ισχυρή!
Η Άννα, σύζυγος του Παύλου Κουρτίδη και μητέρα δύο παιδιών, έχει την οικογένειά της ψηλά και συμβάλει με όλες τις δυνάμεις για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας, μέσα από την ενεργή και θετική της παρουσία.
Ήρεμη, διεκδικητική χωρίς πολλά λόγια, προσφέρει μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Πρόεδρος του οποίου είναι στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου και στοχεύει σε έναν Δήμο ισχυρό, με κοινωνικό πρόσωπο και δράσεις που αναδεικνύουν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.
Πιστεύει στον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη και τις ικανότητες του και είναι υποψήφια στην Δ.Ε. Πολυκάστρου.

31

Ιωάννα Κουβάτση

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

Η Ιωάννα Κουβάτση με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη

Μία νέα, δυναμική και αποφασιστική γυναίκα, η Ιωάννα Κουβάτση, προστίθεται στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη και ενώνει τις δυνάμεις της για να γίνει η Παιονία ακόμη πιο ισχυρή.

Κόρη του Τρύφωνα και της Ευφροσύνης Κουβάτση με καταγωγή από την Αξιούπολη και τόπο διαμονής τον Ευρωπό, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Μποτζώρη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ., έχει ασχοληθεί σε μεγάλα γραφεία μελετών στον ιδιωτικό τομέα, συγκεκριμένα σε συστήματα ποιότητας ISO, περιβαλλοντικές μελέτες και αγροτικά – επενδυτικά προγράμματα ενώ σήμερα εργάζεται ως Χημικός Μηχανικός σε εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στην περιοχή της Αξιούπολης.

Με όνειρα για τον τόπο της, οραματίζεται έναν πρωτοπόρο και σύγχρονο Δήμο, συμμετέχοντας με προτάσεις και ιδέες στον στρατηγικό σχεδιασμό της “Παιονίας Ισχυρής” και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης.

32

Πόπη Μπακαλούδη - Στεργιούλα

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Η Πόπη Μπακαλούδη – Στεργιούλα με την Παιονία Ισχυρή

Άλλη μία δυναμική γυναίκα προστίθεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια της δημοτικής παράταξης «Παιονία Ισχυρή» με Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη. Η Καλλιόπη Μπακαλούδη – Στεργιούλα, με θετική διάθεση και προτάσεις, συμβάλει με τις δυνάμεις της για έναν σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο. 
Γεννήθηκε το 1976 και έκτοτε κατοικεί μόνιμα στο Πολύκαστρο. 
Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Στεργιούλα, Λογιστή, και έχει δύο παιδιά τον Πολυμέρη 15 ετών και την Παναγιώτα 13 ετών, μαθητές του Γυμνασίου Πολυκάστρου. Είναι μέλος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου και Περιχώρων και υπήρξε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. 
Επαγγελματίας από μικρή ηλικία στο χώρο του εμπορίου διατηρώντας εμπορικό κατάστημα στο Πολυκάστρου.
Η Πόπη φοίτησε σε ιδιωτική σχολή γραφιστικής στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες συμμετέχοντας σε πανελλήνιες διοργανώσεις ανάδειξης και κατέχει μαύρη ζώνη στο καράτε.
Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας στην Δ.Ε. Πολυκάστρου.

33

Δέσποινα Πατσίδου – Μπαξεβάνη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρωπού

Η Δέσποινα Πατσίδου – Μπαξεβάνη με την Παιονία Ισχυρή!

Ο τόπος μας πάει μπροστά και η Παιονία γίνεται όλο και πιο ισχυρή όταν νέοι άνθρωποι παλεύουν για τα όνειρα τους, νοιάζονται και ενδιαφέρονται για τον Δήμο τους. 
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και γίνεται πιο ισχυρός με την προσθήκη της Δέσποινας Πατσίδου- Μπαξεβάνη στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη. Η μέχρι τώρα πορεία της χαρακτηρίζεται από συνεχή αγώνα και άοκνη προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος, τόσο σε προσωπικό – οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Οι εμπειρίες που απέκτησε μέσα από την καθημερινή τριβή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας σε συνδυασμό με το αγωνιστικό πνεύμα που την διακρίνει, της δίνουν τη δυνατότητα να δεσμευτεί απέναντι στην τοπική κοινωνία ότι θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται για το καλό του τόπου μας, για το καλό όλων των δημοτών. 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, από τετραμελή αγροτική οικογένεια μέσα από την οποία γαλουχήθηκε με τις αξίες της ζωής. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Κουφαλίων και στη συνέχεια σπούδασε κομμωτική στο Τ.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ζει και εργάζεται στον Άγιο Πέτρο ως κομμώτρια διατηρώντας ατομική επιχείρηση. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Μπαξεβάνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και το Νίκο. 
Η Δέσποινα Πατσίδου – Μπαξεβάνη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Ευρωπού.

34

Γιάννης Ίγγιλις

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

O Γιάννης Ίγγιλις συνεχίζει με την Παιονία Ισχυρή

Ο Γιάννης Ίγγιλις δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δυναμικός, δραστήριος, έμπειρος και μάχιμος, ο εκπαιδευτικός με καταγωγή από το Βαλτοτόπι, συνεχίζει στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια της Παιονίας Ισχυρής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

Την διαδρομή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ξεκίνησε ως Κοινοτικός Σύμβουλος στα Ρύζια το 1994. Διετέλεσε επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της Αξιούπολης και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας.

Είναι Δάσκαλος του 2ου Δ.Σ. Πολυκάστρου. Παντρεμένος με την Αρετή Καμπουρούδη (δασκάλα), έχει δύο κόρες την Αναστασία (Νατάσα) και τη ΒαΪα. Ιδιωτική υπάλληλος η Νατάσα και η Βάγια φοιτήτρια της Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ.

Επίσης έχει αναπτύξει μεγάλη συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών Παιονίας 2002-2006, Αντιπρόσωπος εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ΔΟΕ 2006-2008, Μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ 2006-2008 και Μέλος του Δ.Σ. της ΑΔΕ.Δ.Υ.

Στις επερχόμενες εκλογές της 26η Μαίου είναι δίπλα στον Χρήστο Γκουντενούδη με ξεκάθαρη πρόταση, γιατί τον ενδιαφέρει ο τόπος του και η ποιότητα ζωής των δημοτών της Παιονίας.

35

Δέσποινα Λαζαρίδου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Η Παιονία γίνεται ακόμη πιο ισχυρή με την Δέσποινα Λαζαρίδου

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός υποδέχεται στις τάξεις του την Δέσποινα Λαζαρίδου από την Γουμένισσα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη και τους συνεργάτες του για μία Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, στην πράξη!
Ως εκπαιδευτικός, απόφοιτη Ελληνικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παιονιας και στα Γιαννιτσά στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. 
Αντιλαμβάνεται τη συνεργασία με τους μαθητές της ως κοινωνικό λειτούργημα και ευθύνη, μιας και η παιδεία, εκτός από τη μεταλαμπάδευση γνώσεων, έγκειται στη διάπλαση προσωπικοτήτων και στον ενστερνισμό των προβληματισμών, των ονείρων και των στόχων των νεότερων. Μέσω της καθημερινής αλληλεπίδρασης μαζί τους, είναι μέρος μιας συνεχούς μαθητείας, μιας προσπάθειας για εξέλιξη και αυτοβελτίωση. 
Πέραν της επαγγελματικής της δραστηριότητας, έχει επιλέξει, επωφελούμενη από το γεγονός ότι ζει στην αρχοντική Γουμένισσα, να συνδράμει στη διάσωση της πλούσιας πολιτισμικής της κληρονομιάς, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Γουμένισσας «Ο Διογένης ο Σινωπεύς». Μαζί με άλλους νέους, δραστήριους ανθρώπους, έχουν προσπαθήσει να αναβιώσουν ήθη και έθιμα, να συνδέσουν την παράδοση με το σήμερα, μέσα από δράσεις για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα και τον εθελοντισμό.
Η απόφασή της να εκπροσωπήσει τους συνδημότες της είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και αντίληψης της μεγάλης ευθύνης του εγχειρήματος. Αντιλαμβάνεται την προσπάθεια αυτή ως επόμενο βήμα σε μια πορεία ενασχόλησης με τα κοινά και μια δυνατότητα να προσφέρει μέσω μιας ευρύτερης πλατφόρμας δράσης, αντλώντας από όλα όσα έμαθε και μαθαίνει καθημερινά μέσα από το εκπαιδευτικό και κοινωνικό της έργο.
Η Δέσποινα Λαζαρίδου είναι υποψήφια στην Δ.Ε. Γουμένισσας.

36

Βαγγέλης Στάμος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ευρωπού

Επιμένουμε για μία Παιονία ισχυρή και με τον Βαγγέλη Στάμο

Με δύναμη, ζήλο και θετική διάθεση για προσφορά, ο Βαγγέλης Στάμος από τον Άγιο Πέτρο Πέτρο, προστίθεται στον Δημοτικό μας Συνδυασμό, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμα πιο Ισχυρή!
Γεννήθηκε στο Βαπτιστή Κιλκίς και είναι μόνιμος κάτοικος του Αγίου Πέτρου. Πτυχιούχος Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών, δραστηριοποιείται σε ιδιωτική επιχείρηση στον τόπο του. Παντρεμένος με την Αραμπατζή Πασχαλίνα που δραστηριοποιεείται στην παροχή εξειδικευμένης θεραπευτικής περιποίησης των άκρων σε πρότυπο κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας δύο παιδιών, 27 ετών ο γιός ιδιωτικός υπάλληλος και μία κόρη 26 ετών επίσης ιδιωτική υπάλληλος. Διατηρούν καφετέρια αναψυχής στον Αγ, Πέτρο. 
Με εμπειρία στα κοινά και στην Τοπική Αυτοδιοικήση, μιας και διετέλεσε Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αγ. Πέτρου 2007-2010, ο Βαγγέλης Στάμος ενισχύει την αυτοδιοικητική μας πρόταση για την νέα περίοδο και θα είναι υποψήφιος στην Δ.Ε. Ευρωπού.

37

Γιώργος Ιωαννίδης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αξιούπολης

Ο Γιώργος Ιωαννίδης κάνει την Παιονία ακόμα πιο ισχυρή!

Ο Γιώργος Ιωαννίδης έχει συνδέσει το όνομά του με την προσφορά στη γενέτειρα του, την Αξιούπολη. Δυναμικός, μαχητικός και διεκδικητικός, έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για έναν Δήμο πρωταγωνιστή και αυτοδύναμο, για μία Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, έχει εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του στον τότε Δήμο Αξιούπολης με Δήμαρχο την κα Συμεωνίδου, διατελώντας και Αντιδήμαρχος, όπως επίσης και στην πρώτη θητεία του Καλλικρατικού Δήμου.
Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καπνεργατοϋπαλλήλων Ελλάδος από το 2006, μέλος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ Ελλάδος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος της Γ.Σ.Ε.Ε. Έχει ιδρύσει το Σωματείο Εργαζομένων στην Καπνική Μιχαηλίδης, του οποίου είναι Πρόεδρος όπως τον Κλαδικό Καπνεργατικό Σωματείο του ν. Κιλκίς με έδρα την Αξιούπολη.
Είναι μέλος της Διοίκησης ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Δικαίου ν. Κιλκίς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ από το 1998.
Γεννήθηκε το 1964 και είναι γιος του Αναστάσιου Ιωαννίδη και της Κλυταιμνήστρας, το γένος Παντελή Ελευθεριάδη. Είναι παντρεμένος με την Μυροφόρα Καλόνικου και πατέρας 3 παιδιών. Υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός στην Ελληνικό Στρατό και εργάζεται στην Καπνική Μιχαηλίδης.
Δεν έχει σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για τους συνδημότες του, να διεκδικεί και να οραματίζεται για τον τόπο του και κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης με την Παιονία Ισχυρή!

38

Πασχαλίνα Φενδάκη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμένισσας

Η Πασχαλίνα Φενδάκη με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Με νέες ιδέες και με την φρεσκάδα της νιότης η Πασχαλίνα Φενδάκη εντάσσεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια της Παιονίας Ισχυρής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.
Κατάγεται από την Καστανερή και είναι κάτοικος Γουμένισσας. Έχει σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο ΤΕΙ Καβάλας και καταθέτει τις προτάσεις της για τον τόπο της, στον οποίο μεγάλωσε και αγαπά ιδιαίτερα. Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Γουμένισσας για να κάνει την Παιονία ακόμα πιο ισχυρή!

39

Γιώργος Φράγκος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Λιβαδίων

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ

Δήλωση του Αντιδημάρχου Παιονίας

Στις 26 Μαΐου οι συμπολίτες μου αποφασίζουν για το μέλλον της Παιονίας. Πιστεύω ότι μπορούν να διακρίνουν, να συγκρίνουν πρόσωπα και πράγματα, να ζυγίσουν πρακτικές και συμπεριφορές πριν κάνουν την τελική αξιολόγησή τους.
Οι συμπολίτες μου αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή για να κάνΕΙ την Παιονία μας ισχυρή. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, υλοποιήσαμε ένα σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς και σχεδιάσαμε έργα που θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, πάντα με σεβασμό στο δημότη και στις ανάγκες του. Άλλωστε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι μία διαρκής “μάχη” με την καθημερινότητα, με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μου θα δώσουν εκ νέου τη δύναμη και την εμπιστοσύνη τους στον Δήμαρχο μας Χρήστο Γκουντενούδη, στον άνθρωπο που εργάστηκε σκληρά μαζί με τους ικανούς συνεργάτες του, για να πετύχουμε ότι αξίζει ο τόπος μας και ακόμα περισσότερα. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους πολλούς ανθρώπους είμαι και εγώ. Συνεπώς στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Χρήστο Γκουντενούδη και θα είμαι υποψήφιος στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’, στην Δ.Ε. Λιβαδίων, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμα πιο ισχυρή, στην πράξη.

Γιώργος Φράγκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’

40

Σοφία Καρυοφύλλη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γουμέσισσας

Η Σοφία Καρυοφύλλη στον αγώνα για μία Παιονία Ισχυρή!

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός δυναμώνει ακόμη περισσότερο και η Παιονία μας γίνεται ακόμη πιο ισχυρή! Με έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους όπως η Σοφία Καρυοφύλλη που προστίθεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια της «Παιονίας Ισχυρής» συνεχίζουμε τον νικηφόρο αγώνα μας, για τις πόλεις και τα χωριά μας.

Η Σοφία Καρυοφύλλη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας για να προσφέρει τις δυνάμεις της στον τόπο όπου κατοικεί και να δουλέψει δημιουργικά για την περιοχή.

Κατάγεται από τον Άγιο Πέτρο και είναι παντρεμένη με τον Ευθύμιο Τσερκετζίδη, έχοντας αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Είναι απόφοιτη του ΤΕΕ Αξιούπολης στον τομέα Οικονομία και Διοίκηση και συμμετέχει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στοχεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σε έναν Δήμο εξωστρεφή, με δράσεις και ωφέλιμα έργα.

41

Ελευθερία Μπαλαμούτη

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Η Ελευθερία Μπαλαμούτη – Τιρεκίδου κάνει την Παιονία ισχυρή!

Με θετική διάθεση για δημιουργική προσφορά και όρεξη για δουλειά η Ελευθερία Μπαλαμούτη – Τιρεκίδου ενισχύει την προσπάθεια του Δημοτικού Συνδυασμού του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη για να γίνει η Παιονία ακόμα πιο ισχυρή!
Με καταγωγή από την Πλατανιά, απ’ όπου και κατάγεται και ο σύζυγος της Θεόφιλος Τιρεκίδης (Ελ. Επαγγελματίας), με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, κατοικεί στο Πολύκαστρο και έχει ιδέες και όνειρα για τον τόπο που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της. 
Για αυτές τις ιδέες και με το ζήλο που την διακρίνει είναι υποψήφια στην Δημοτική Ενότητα Πολυκάστρου.

Επικοινωνiα

11 + 11 =